خواص ارده و شیره خرما چاق کننده

از جمله خوراکی های مقوی و چاق کننده ای که معمولا در وعده صبحانه سرو می شود و خواص بی نظیری نیز دارد، ارده و شیره خرما می باشد. ارده و شیره خرما هردو طبع بسیار گرمی دارند که  سبب افزایش سطح انرژی فرد در طول روز می شود.

ارده در واقع همان کنجد است که طی فرآیند هایی به صورت یک مایع غلیظ در می آید. در طی این فرآیند در ابتدا پوست کنجد را گرفته و پس از تفت دادن آن را درون دستگاه ریخته تا به ارده تبدیل شود.

خواص ارده و شیره خرما نی نی سایت

برخی افراد برای دریافت پاسخ سوالاتشان در خصوص خواص ارده و شیره خرما سری به سایت های مختلف مانند نی نی سایت می زنند؛ این در حالی است که ما در این مقاله به صورت جامع و نه پراکنده، پاسخ تمامی سوالات احتمالی شما  را در باره این محصول، خواهیم داد.

قطب تولید ارده در ایران شهرستان اردکان واقع در شمال استان یزد می باشد. مصرف ارده از قدیم الایام در میان مردم بسیار رایج بوده است و حتی برخی افراد در وعده شام  از ارده و شیره استفاده می کنند تا سبک ترو راحت تر باشند و در عین حال شام مقوی سرو کرده باشند.

در گذشته بنا به توصیه شیخ بهایی به سربازان جنگی ارده و شیره خرما می دادند تا قدرت و انرژی جنگجویی را داشته باشند. ارده یک ماده غذایی ارزشمند است که قصد داریم در ادامه مطلب به خواص این محصول بپردازیم.

معمولا مصرف ارده با شیره معمولی که از جوشاندن آب و شکر تصفیه شده تهیه می شود، رایج تر است اما برخی افراد ارده را با شیره خرما، شیره توت و یا شیره انگور استفاده می کنند که فی الواقع این ماده را به یک ترکیب بمب انرژی تبدیل خواهند کرد. اگر شما هم جز آن دسته افرادی هستید که از کم خونی و فقر آهن رنج می برند، بهتر است  ارده را با شیره خرما مصرف کنید.

شیره خرما طب بسیار گرمی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است. پزشکان توصیه می کنند که این ماده غذایی را در وعده صبحانه به همراه ارده مصرف کنید و یا اگر ارده دوست ندارید، مقداری شیره خرما را در یک استکان آب جوش حل کرده و نوش جان کنید تا در طول روز از انرژی کافی برخوردار باشید.

ارده و شیره خرما

برخی افراد گمان می کنند که ارده  تنها با شیره خرما، توت و انگور است که ترکیب می شود؛ این درحالی است که در سال های اخیر بسیاری از کارخانه ها اقدام به تولید ترکیبات مقوی با ارده کرده اند که برای مصرف کودکان نیز مناسب باشد و با ذائقه ی آن ها هم خوانی داشته باشد. این ترکیبات عبارتند از:

ارده و شیره خرما

  1. ارده شکلاتی که از ترکیب ارده کنجد و شکلات تهیه می شود.
  2. ارده شکلات فندقی که از ترکیب ارده کنجدی و شکلات فندقی تهیه می شود.
  3. ارده کرم کنجدی که از ترکیب کرم کارامل با ارده کنجد به دست می آید.

از آن جایی که برخی کودکان به اصطلاح بدغذا هستند می توان ارده را به ترکیباتی مانند شکلات و کارامل و … افزود تا مصرف کنند؛ چرا که این ماده غذایی ارزشمند نقش مهمی در افزایش سرعت رشد جسمی و ذهنی  و تقویت سیستم ایمنی  کودکان دارد.

آیا ارده و شیره خرما چاق کننده است

حال ممکن است در این جا این سوال پیش بیاید که آیا ارده و شیره خرما چاق کننده است؟ در پاسخ این سوال می توان گفت که از آن جایی که ارده  این مایع کرم رنگ روغنی طعم نسبتا تلخی دارد و شاید متناسب با ذائقه ی برخی افراد نباشد، می توان آن را با شیره های طبیعی مانند انگور، خرما و توت استفاده کرد.

ارده خود به تنهایی دارای خواص بسیار زیادی است و از کالری بالایی برخوردار است، زمانی که با قند های طبیعی ترکیب شود کالری آن بالاتر رفته و می تواند چاق کننده باشد. شیره های طبیعی در واقع همان خواص خرما و انگور و توت را دارند که مصرف این مواد برای تقویت سیستم گوارش علی الخصوص معده بسیار مفید است؛ بدین صورت که  باعث تحرک بیشتر باکتری های مفید معده می شوند.

مضرات ارده و شیره خرما

شاید برایتان جالب باشد که بدانید ارده و شیره خرما نیز می تواند مضراتی داشته باشد! این ترکیب غذایی ارزشمند که یک دنیا خواص دارد برای افراد دیابتی بسیار مضر است زیرا قند بسیار زیادی دارد. مصرف بی رویه از شیره های انگور و خرما نیز می تواند سبب از بین رفتن پرز های معده و اسهال شود.

خوردن ارده و شیره به افرادی که پوست چربی دارند توصیه نمی شود زیرا طبع گرم این محصول سبب افزایش غلظت مایع صفرا و در پی آن  افزایش لک و جوش های پوستی می شود اما با این وجود نمی توان از خواص این محصول غافل شد. در طب سنتی ارده و شیره طرفداران بسیاری دارد؛ چرا که برای تسکین  درد های مفصلی و التهابی بسیار مفید است و در دسته ی خوراکی های انرژی زا و خون ساز قرار می گیرد.

مضرات ارده و شیره خرما

نسبت ترکیب ارده و شیره خرما

در ادامه مقاله قصد داریم به نسب ترکیب ارده و شیره خرما بپردازیم. این امر کاملا بستگی به ذائقه و سلیقه ی افراد بستگی دارد اما در حالت نرمال به ازای هردو قاشق ارده کنجد یک قاشق شیره طبیعی می افزاییم.

برخی افراد مایلند که طعم شیرین ترکیب غالب باشد که در این صورت باید ترکیب را برعکس کرد یعنی به ازای هر یک قاشق ارده کنجد دو قاشق شیره افزود و یا این کار را بالعکس انجام داد.

شیره خرما ارده

شاید گمان کنید که  ترکیب شیره خرما و ارده  تنها برای وعده های صبحانه و شام و یا در تغذیه کودکان استفاده می شود؛ این در حالی است که از این ترکیب در تهیه بسیاری از پیش غذاهای عربی در کشور های آسیایی استفاده می شود. غذاهایی  مانند: حمص، متبل، باباغنوش که نوعی غذایی است که در ترکیه طبخ می شود و …

از ارده کنجد در تهیه انواع سس های رژیمی استفاده می شود و مصرف ارده و شیره برای ورزشکاران در وعده ی صبحانه به  مقدار مشخص نیز توصیه می شود.

خوردن ارده و شیره خرما  در بارداری نی نی سایت

شاید شما نیز مطالبی در باره موانع منع مصرف ارده و شیره خرما در دوره بارداری در نی نی سایت خوانده باشید. ما در این جا به شما می گوییم که خوردن این ماده غذایی ارزشمند، هیچ گونه منع مصرفی ندارد و به باز شدن دهانه رحم مادر در روزهای آخر بارداری کمک خواهد کرد.

شیره خرما و ارده در بارداری

همان گونه که در متن بالا گفته شد مصرف ارده و شیره خرما  برای کودکان، کهنسالان و خانم های باردار در دوره بارداری  هیچ گونه منع مصرفی ندارد و بالعکس سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است،  البته به شرطی که بی رویه مصرف نشود.

شیره خرما و ارده در بارداری

در صورتی که شما نیز قصد خرید این ماده غذایی ارزشمند را با بهترین کیفیت و قیمت روز، دارید می توانید از طریق فرم های ثبت نام درج شده در سایت  اقدام به ثبت سفارش خود از مجموعه ما کنید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما